Mensa Rheinbach
Vegetarische/Vegane Komponente
Potato and vegetable gratin with
Chervil dill dip
- Prices
- students: 2,40 €
employees: 3,00 €
guests: 4,70 €
- Food labelling
- 1) mit Farbstoff
- 3) mit Antioxidationsmittel
- 45) Soja
- 49) Senf
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Fleisch/Fisch Komponente
Alaska pollock on tomato sauce
- Prices
- students: 2,50 €
employees: 3,15 €
guests: 4,75 €
- Food labelling
- 43) Fisch
- Fisch (F)
- Knoblauch (Kno)
Mensa Rheinbach
Vegetarische/Vegane Komponente
Soy goulash "Hungarian style"
- Prices
- students: 1,85 €
employees: 3,00 €
guests: 4,70 €
- Food labelling
- 45) Soja
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Fleisch/Fisch Komponente
Chicken schnitzel with fruity sauce
- Prices
- students: 2,50 €
employees: 3,15 €
guests: 4,75 €
- Food labelling
- 1) mit Farbstoff
- 2) konserviert
- 3) mit Antioxidationsmittel
- 40) Gluten
- 40a) Weizen
- 45) Soja
- 50) Sesamsamen
- 51) Schwefeldioxid und Sulfite
- Geflügel (G)
- Knoblauch (Kno)
Mensa Rheinbach
Vegetarische/Vegane Komponente
Whole-grain pasta with parsley pesto
- Prices
- students: 2,10 €
employees: 3,00 €
guests: 4,70 €
- Food labelling
- 40) Gluten
- 40a) Weizen
- 40e) Dinkel
- 47) Schalenfrüchte (Nüsse)
- 47a) Mandeln
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Fleisch/Fisch Komponente
Beef stir-fry with olives and capers
- Prices
- students: 2,50 €
employees: 3,15 €
guests: 4,75 €
- Food labelling
- Knoblauch (Kno)
- Rindfleisch (R)
Mensa Rheinbach
Eintopf
Vegetable stew with quinoa
- Prices
- students: 1,00 €
employees: 1,80 €
guests: 3,00 €
- Food labelling
- 3) mit Antioxidationsmittel
- 48) Sellerie
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Eintopf
Courgette and tomato stew with whole-grain rice
- Prices
- students: 1,00 €
employees: 1,80 €
guests: 3,00 €
- Food labelling
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Vegetarische/Vegane Komponente
Gnocchi verdi "Milano" with
Tomato basil sauce
- Prices
- students: 2,40 €
employees: 3,00 €
guests: 4,70 €
- Food labelling
- 40) Gluten
- 40a) Weizen
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Fleisch/Fisch Komponente
Grilled chicken leg with coleslaw
- Prices
- students: 2,50 €
employees: 3,15 €
guests: 4,75 €
- Food labelling
- 42) Eier
- 46) Milch
- 49) Senf
- Geflügel (G)
Mensa Rheinbach
Vegetarische/Vegane Komponente
Giant potato pancake with garden vegetables ragout
- Prices
- students: 2,10 €
employees: 3,00 €
guests: 4,70 €
- Food labelling
- 45) Soja
- Knoblauch (Kno)
- fleischlose Kost
- Vegan (Veg)
Mensa Rheinbach
Fleisch/Fisch Komponente
Baked fish with tartar sauce
- Prices
- students: 2,50 €
employees: 3,15 €
guests: 4,75 €
- Food labelling
- 40a) Weizen
- 9) mit Süßungsmitteln
- 40) Gluten
- 42) Eier
- 43) Fisch
- 46) Milch
- 49) Senf
- Fisch (F)